23948sdkhjf

Preben Jørgensen Huse træder på speederen

Virksomheden bygger en femtedel flere huse i år og opfører nyt domicil ved den Østjyske Motorvej.
Byggefirmaet i Ølholm er vokset ud af faciliteterne og har købt en grund til knap ti millioner ved Vejle.

På vestsiden af den østjyske motorvej lige før motorvejen deler sig mod Herning og Aarhus, har Preben Jørgensen Huse købt en stor grund for 9,8 millioner kroner. På grunden, der er 35.000 kvadratmeter stor, vil byggefirmaet opføre et nyt domicil.

- Vores faciliteter er blevet for små. Vi har brug for noget større for at få plads til det, som vi vil, og vi har blandt andet ikke et stort showroom i øjeblikket, fortæller Lars Jørgensen, der ejer virksomheden sammen med sin far, Preben Jørgensen.

Lars Jørgensen tilføjer, at man i øjeblikket er ved tilrettet og finpudset tegningerne og indretningen af bygningen, der bliver på 700 kvadratmeter. Det nye domicil får showroom i stueetagen og kontorer på førstesal.

75.000 potentielle kunder
I øjeblikket har byggefirmaet adresse i Ølholm ved Tørring 15 kilometer fra Vejle. Når det nye domicil står færdigopført vil virksomheden opnå en markant større eksponering. Der kører nemlig 75.000 biler forbi på motorvejen i døgnet.

- Det er rigtig god markedsføring at ligge ud til motorvejen. Folk kommer til at tænke på os, når de skal have bygget, siger Lars Jørgensen.

Preben Jørgensen Huses beslutning betyder også, at der kommer gang i erhvervsbyggeriet på vestsiden af motorvejen.

Travlhed i virksomheden
På kontoret i Ølholm arbejder i øjeblikket 11 ansatte, mens der er 12-15 håndværkere ansat i virksomheden. Derudover benytter virksomheden sig også af fem faste underentreprenører alene til murerarbejdet.

- Vi har rigtig travlt i øjeblikket, og vi har ikke haft så travlt siden 2008. Vi kommer til at bygge tyve procent flere huse i år end sidste år, siger medejeren, som anslår, at Preben Jørgensen Huse vil bygge 65 huse i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096