23948sdkhjf

Havnecenter holder rejsegilde

På Aarhus Havn er byggeriet af det markante Havnecenter nået en milepæl.
Torsdag er der rejsegilde på Aarhus Havns nye Havnecenter, som forener en lang række centrale havnefunktioner i ét samlet kompleks.

Aarhus Havn er Danmarks største og mest internationale containerhavn, og råder også over Danmarks største, offentlige bulkhavn med transport af korn, foderstoffer og olie. Havnen er desuden den største færgehavn i Vestdanmark.

Det nye havnecenter skal være omdrejningspunktet for Aarhus Havns aktiviteter og samtidig være én af indgangene til de ISPS-sikrede områder.

Mangfoldige brugergrupper
I centeret findes blandt andet havnens administration, værksteder og lagre, kundemodtagelse, sikkerhedskontrol og velfærdsfaciliteter samt et offentligt kantineafsnit og yderligere udlejningsarealer til havnerelaterede virksomheder.

- En af bærende ideer bag havnecentret er at det skal blive grundlaget for ny mulighed for Aarhus Havn at organisere sig som team, en ny måde at møde havnens mange kunder og interessenter på, og åbne sig for offentligheden”, udtaler Julian Weyer, partner og arkitekt i C.F. Møller.

C.F. Møller er totalrådgiver på havnecentret, med ingeniørfirmaet Moe som underrådgiver. NCC opfører havnecentret i hovedentreprise, og byggeriet forventes afsluttet ultimo 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087