23948sdkhjf

Byernes Varme & Sanitet vinder stor Lejerbo-ordre

733 lejligheder får skiftet vandhaner og brusere.
De 733 lejligheder i Lejerbos afdeling 44 i Hvidovre får skiftet samtlige vandhaner og brusere. Det er Byens Varme & Sanitet, der har vundet projektet, mens Ostnor har stået for energivejledning og leverer blandingsbatterierne. 1,7 millioner kroner er den årlige besparelse udregnet til.

Udskiftningen er besluttet efter 16 lejligheder havde testet de nye blandingsbatterier.

Første skridt var at sætte målere op i alle forsøgslejligheder, så det præcise vandforbrug kunne måles. Dernæst blev der indgået en aftale med det lokale VVS-firma Byens Varme & Sanitet, der satte deres ekspertise til rådighed.

- Vi satte testmåleudstyr op i april 2014 – målte to måneder på det eksisterende udstyr, skiftede vandhaner og brusere på badeværelserne og i køkkenerne og målte igen to måneder på det nye udstyr. Resultatet var ikke til at tage fejl af. Hele investeringen ville betale sig selv hjem i løbet af et-to år, siger Claus Dennis Jønsson, Ostnor Danmark.

Udskiftning sker i forår og sommer
Også Peer Miller, der er direktør i Byernes Varme & Sanitet er glad for deres bidrag til testen.

- Vi kunne ikke sige nej til dette projekt. Dette er det første forsøg af sin slags inden for almen boligadministration i Hvidovre, og så var vi nysgerrige efter at se om besparelserne kunne leve op til forventningerne, forklarer direktør Peer Miller.

Hele projektet bliver gennemført over foråret og sommeren 2015 ved at samtlige lejemål får et nyt blandingsbatteri i badet og bruser. Dette står afdelingens to ejendomsserviceteknikere for sammen med en medarbejder fra Byernes Varme og Sanitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282