23948sdkhjf

Kollegie ryger op i 14 etager i Odense

De 250 studenterboliger står klar i september 2015.
Efter at skyde i vejret med en hel etage hver anden uge har det nye kollegie ved SDU nu nået sin fulde højde som et af Odenses højeste byggerier, og fredag den 27. februar afholdes rejsegildet. Det skriver C.F. Møller på sin hjemmeside.

Bygningens form og dens spektakulære arkitektur gør den let genkendelig på campus og signalerer, at der er tale om et anderledes indhold: et kollegium, der bliver et markant vartegn for både Odense by og universitetet.

De 250 studenterboliger er placeret i tre forbundne 14-etagers tårne samlet omkring en fælles kerne. Det betyder, at kollegiet er uden bagside og opleves attraktivt 360 grader rundt, fortæller partner og arkitekt Julian Weyer fra C.F. Møller.

- Yderst har vi derfor placeret kollegieværelserne. Når man bevæger sig ud fra værelset, skifter arealerne gradvis karakter. Først kommer et semiprivat område, der fungerer som socialt mødested og studiezone for de syv værelser, og siden køkkenet i den centrale kerne, hvor alle deltager i fællesskabet, siger Julian Weyer.

Kollegiet opføres med støtte fra A.P. Møller Fonden. C.F. Møller er totalrådgiver på kollegiebyggeriet i samarbejde med C.F. Møller Landscape og Niras, og Kollegiet forventes at stå klar til at modtage de nye studerende i september 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141