23948sdkhjf

Lindpro indlemmer Aabenraa El

Teknikkoncernen har tilbudt ejeren af Aabenraa El og de fire medarbejdere ansættelse.
Lindpro overtager Aabenraa El. Det betyder, at ejeren, Christian Beck Nielsen, og de øvrige fire medarbejdere får ansættelse i virksomheden.

Aabenraa Els aktiviteter videreføres således i Lindpros regi, og medarbejdere vil fortsat servicere deres hidtidige kunder. Ændringen medfører i øvrigt udelukkende positive forandringer for såvel kunder som medarbejdere. Aabenraa EL´s medarbejdere bliver en del af en større virksomhed. Det betyder, at kunderne kan tilbydes bedre markedsbetingelser samt bredere løsninger og rådgivning inden for en større palet af kompetenceområder.

- Vi får et større antal folk at kunne trække på ved travlhed, så vores kunder sikres en endnu bedre service. Sidst men ikke mindst får vi nu også mulighed for at løse større opgaver for kunderne, hvor vi tidligere har måttet sige nej, siger Christian Beck Nielsen.

En styrket forretning
For Lindpro er aftalen et led i et strategisk ønske om at sikre en bred markedsdækning, høj faglighed og bedre betjening af kundekredsen i dette geografiske område. Lindpro har i forvejen stærke kompetencer på sikringsområdet og cementerer med denne aftale sin position på dette marked.

- Aabenraa El er et firma med en solid kundebase og solide kernekompetencer, der stemmer overens med Lindpros profil. Så der er ingen tvivl om, at aftalen fra dag ét kan styrke vores forretning. Og vi glæder os til, at både nye og eksisterende kunder kan drage nytte af vores øgede mandskabsstyrke, siger afdelingsleder i Lindpros Aabenraa-afdeling, Peter Nehrkorn Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266