23948sdkhjf

Hospital sender ni entrepriser i udbud

Regionshospitalet Viborg udvides for 1,15 milliarder og har netop åbnet for prækvalifikation til det største delprojekt.
Hospitalsenhed Midt sender ni entrepriser ud i prækvalifikation forud for byggeriet af fremtidens akuthospital i Viborg.

24.000 kvadratmeter skal i denne omgang bygges til det eksisterende hospital for at skabe plads til blandt andet ny skadestue, ny hovedindgang, operationsstuer og sengeafsnit med ensengsstuer.

- Vi håber at få et stærkt felt af interesserede entreprenører, så vi får en god og sund konkurrence om opgaverne, siger projektchef Lillian Kristensen.

Udvidelsen er en del af det omfattende kvalitetsfondsprojekt, som samlet set rummer om- og udbygning af hospitalet for i alt 1,15 milliarder kroner. I alt 32.000 nye kvadratmeter bygges til, mens 38.000 kvadratmeter af det eksisterende hospital bygges om frem mod 2019. En række delprojekter er allerede gennemført – herunder om- og udbygningen af Vestdansk Center for Rygmarvsskade, nyt p-hus og nyt patologisk institut.

Hospitalsenhed Midt har for nylig udvalgt de fem firmaer, som får lov at byde på opgaven med at støbe fundamentet til det nye akutcenter, og nu kommer turen så altså til en række af de øvrige store entrepriser.

Helt konkret sendes følgende entrepriser nu i prækvalifikation: Råhus, lukning, aptering, maler, VVS, ventilation, el, elevator og IT-netværk.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093