23948sdkhjf

Birch & Krogboe køber MA Project

Birch & Krogboe A/S har pr. 1. september 2007 overtagety rådgivningsvirksomheden MA Project A/S ejet af Mejeriforeningen.
Opkøbet styrker Birch & Krogboes kompetencer inden for rådgivning af fødevareindustrien og følger virksomhedens strategi om at øge rådgivningen inden for udvalgte industriområder. MA Project har mere end 60 års erfaring med at opføre og udvikle mejerier og er Birch & Krogboes femte opkøb på to år.

Med købet af MA Project følger Birch & Krogboe sin strategi om at øge rådgivningen inden for udvalgte industriområder. Virksomheden ønsker således at gentage succesen fra opkøbet af Danbrew i 2005, hvor Birch & Krogboe indgik en stor flerårig rådgiveraftale med Carlsberg A/S. Som et led i opkøbet af MA Project indgår Birch & Krogboe ligeledes en aftale med Arla og de øvrige danske mejerier.

Ifølge adm. dir. Ingelise Bogason, Birch & Krogboe, skaber opkøbet en række gode synergier:

- Opkøbet giver os adgang til en stribe meget interessante kunder blandt danske og udenlandske mejerier. Det er helt oplagt, at vi vil gøre en særlig indsats for at udvikle MA Project’s gode relationer til Arla og andre danske mejerier. Vores erfaringer viser, at det er muligt at udvikle et allerede godt samarbejde til at omfatte flere ydelser.

Birch & Krogboe vil dog også sælge rådgivning til andre store mejerikoncerner verden over:

- Nu hvor vi har overtaget best practice inden for rådgivning til mejeribranchen, ønsker vi at udvide rådgivningen globalt. Efter opkøbet af Danbrew har vi solgt rådgivning til bryggerigrupper over hele verden. Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne gøre det samme med MA Project, der løbende har udvidet deres kompetencer til at omfatte hele fødevareindustrien i både ind- og udland, fortæller Ingelise Bogason.

Hvem er MA Project A/S
MA Project er et rådgivningsfirma med speciale i byggeri og anlæg til hele fødevareindustrien. MA Project blev grundlagt i 1946 som ”Mejeriernes Arkitektkontor” - en bygningstjeneste for den voksende mejeribranche. I 1990 blev virksomheden omdannet til et selvstændigt aktieselskab under navnet MA Project. Fra starten var hovedaktiviteterne bygge-, anlægs- og andre projekteringsopgaver til mejeribruget. Siden har virksomheden løbende udviklet sine kompetencer og løser i dag opgaver for fødevareindustrien i både ind- og udland.

MA Project har 25 ansatte, hvoraf over halvdelen er ingeniører, og der er desuden ansat en række arkitekter med speciale i industribyggeri.

Kilde: Birch & Krogboe A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125