23948sdkhjf

MAD in China

Kinesisk arkitektur bobler og snart kan du opleve den unge og innovative kinesiske tegnestue MAD på udstillingen MAD IN CHINA i Dansk Arkitektur Center. Tegnestuen MAD har med sin unge og innovative profil fået stor international opmærksomhed. Udstillingen i Dansk Arkitektur Center løber fra 3. November 2007 - 6. Januar 2008.
MAD modtog prisen "Young Architects Forum Award" af "The Architectural League" i New York i 2006, og har siden vundet flere arkitektkonkurrencer b. la. med ”The Absolute Tower” i Toronto, Canada og Solar Plaza i Guangzhou, Kina. Det var første gang en kinesisk tegnestue vandt en international konkurrence udenfor Kina. MAD har engang tidligere udstillet på europæisk grund, på Venedig Biennalen 2006.

Beijing 2050 - Foto: MAD

Beijing 2050 - Foto: MAD

Om MAD IN CHINA
De er Kinas bud på en ny generation af arkitekter, og den første kinesiske tegnestue, der har vundet en international arkitektkonkurrence udenfor Kina. De kalder sig MAD og har en fortid hos stjernearkitekten Zaha Hadid, men er vendt hjem for at være med til at bygge det moderne Kina.

MAD Office er Kinas førende unge tegnestue, og danner fortroppen i en ny æra for kinesisk arkitektur. MAD har en international baggrund og et internationalt formsprog, som de har taget med tilbage til Kina, og som de bruger aktivt i forhold til den kinesiske virkelighed. Bæredygtighed, tværfaglighed, ny teknologi og ansvarlighed over for den fremtidige kinesiske storby kendetegner MAD som et af de mest fremtrædende bud på fremtidsorienteret kinesisk arkitektur og storbytendenser.

Udstillingen på Dansk Arkitektur Center viser MAD’s brug af fantasifuldt formsprog og højteknologiske visualiseringsteknikker. Deres projekter, ideer og visioner for nutidens og fremtidens byen i Kina vises i store modeller og på multimediebaserede projektioner.


Kilde: DAC - Dansk Arkitektur Center

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14