23948sdkhjf

Utilfredsstillende kvartalsregnskab fra NCC

NCC’s danske bygge-, anlægs- og boligaktiviteter har i årets ni første måneder haft faldende omsætning og ordreindgang, men voksende indtjening.
NCC Construction har i løbet af årets første ni måneder haft et fald i omsætning og ordreindgang men en voksende indtjening.

Ordreindgangen var på 3,1 milliarder kroner. I samme periode sidste år var ordreindgangen på 4,2 milliarder kroner; et fald på 1,1 milliard (26%).

Omsætningen var på 3,4 milliarder kroner. I samme periode sidste år var omsætningen på 3,8 milliarder kroner. Et fald på 409 millioner kroner (11%).

Driftsresultatet (EBIT) var på 15 millioner kroner. I samme periode sidste år var EBIT på -29 millioner kroner, en stigning på 44 millioner kroner (152%).

NCC Construction Danmark A/S opnåede i årets første ni måneder et fald i omsætning og ordreindgang, men en stigning i indtjeningen i forhold til samme periode sidste år. Omsætningen faldt med knapt 11% til 3,4 milliarder kroner, ordreindgangen med 26% til 3,1 milliarder kroner og driftsresultatet (EBIT) steg med 152% til 15 millioner kroner.

– Regnskabet er kraftigt påvirket af et markant fald i markedet for nybyggede boliger. Vi sælger i dag blot halvt så mange boliger som vi gjorde i samme periode sidste år. Boligmarkedet er således hovedårsagen til faldet i omsætning og ordreindgang, siger administrerende direktør Torben Biilmann.

– I tredje kvartal var resultatet et underskud på 14 millioner kroner, hvilket skyldes manglede salg af boliger. Resultatet er ikke tilfredsstillende, siger Torben Biilmann.

Kilde: NCC - www.ncc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08