23948sdkhjf

Høj kvalitet sikrer Kastrup-VVSer opgaven

Øens VVS Teknik har udskiftet rustne vandrør i ældre Frederiksberg-ejendom.
Som mange andre ældre Frederiksberg-ejendomme stod ejerforeningen Hanneborg overfor en udskiftning af ejendommens 52 år gamle, galvaniserede vandrør.

Da ejerforeningen i første omgang valgte kun at udskifte vandrette rør på loftet og i kælderen, ønskede bestyrelsen at finde en VVS-virksomhed som hovedentreprenør på projektet, der kunne løse udfordringen med at sammensætte de gamle galvaniserede, lodrette rør og de nye rustfrie, vandrette rør.

Faglige råd sikrede opgaven
VVS-virksomheden Øens VVS Teknik blev valgt som hovedentreprenør på projektet.

Ifølge John Bisgaard, bestyrelsesformand i EF Hanneborg, blev der først afholdt en tilbudsrunde, hvor VVS-firmaet blev valgt til opgaven:

- Når det kom til kvaliteten af den faglige rådgivning, var Øens VVS Teknik bedst. De kunne forklare os, hvordan de ville løse den konkrete udfordring på en måde, der tog højde for de kommende renoveringsplaner for ejendommen. Da de samtidig kunne konkurrere på prisen, blev Øens VVS Teknik valgt til opgaven, siger John Bisgaard.

Om nogle år står ejerforeningen overfor at skulle renovere de lodrette vandrør i ejendommen. Det har Øens VVS Teknik taget højde for ved at klargøre rørene til den efterfølgende renovering i samme ombæring. Det giver en optimal udnyttelse af ressourcerne.

Projektet er netop afsluttet og foregik over en periode på tre uger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1