23948sdkhjf

14.500 fjernaflæste elmålere til Fyn

Forsyningsselskabet FFV Energi og Miljø erstatter 14.500 gamle elmålere med nye, intelligente udgaver af slagsen.
14.500 fjernaflæste elmålere fra Kamstrup skal erstatte et tilsvarende antal eksisterende elmålere hos det fynske forsyningsselskab FFV Energi og Miljø. Med til elmålerne hører en Datahub-løsning, der skal gøre det simpelt for FFV Energi og Miljø at overføre alle data til Danmarks samlede el-database, Datahub’en.

Kamstrups målersystem vil blive udrullet frem til udgangen af 2017. Kamstrup står for drift og datahjemtagning i projektperioden, mens FFV Energi og Miljø selv varetager installeringen og overtager driften efter projektperioden.

Med den intelligente målerpark får forsyningsselskabet langt bedre muligheder for at balancere forsyningen i forhold til det aktuelle udbud og efterspørgsel og overvåge strømkvaliteten i nettet. Samtidig vil driften og servicen blive væsentlig forbedret som følge af, at alle forbrugsdata fremover bliver indsamlet ganske automatisk.

- FFV Energi og Miljø er i høj grad et selskab med en klar målsætning. Med Kamstrups løsning bliver selskabet i endnu bedre stand til at optimere elforsyningen og indfri deres mål om at reducere deres ressourceforbrug de kommende år. Ligeledes understøtter Kamstrup den nye engrosmodel og vil reducere omkostninger til administration og it, påpeger Anders Nystrup, salgschef i Kamstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095