23948sdkhjf

Boligbeton investerer 200 millioner

En udvidelse af produktion og sortiment skal videreføre den positive udvikling fra 2014.
A/S Boligbeton kan se tilbage på et 2014 med markant fremgang på bundlinjen.

Årsregnskabet, der præsenteres på Jorton-koncernens generalforsamling i maj måned, viser et positivt resultat på 8,6 mio. kr. før skat – en fremgang på over 3,5 mio. kr. i forhold til året før. Samtidig er omsætningen er forbedret en smule fra knap 260 til 263 mio. kr.

Administrerende direktør Carsten Varneskov erklærer sig tilfreds med et – for branchen – flot resultat og fremhæver personalets effektivitet som en vigtig forudsætning for den positive udvikling. Han kan samtidig glæde sig over, at 2015 er indledt med en rekordstor ordrebeholdning, hvilket danner basis for en fortsat positiv udvikling.

Omfattende investeringsprogram
Markedet for betonelementer er fortsat præget af en stor overkapacitet, og A/S Boligbeton har som modsvar gennemført besparelser og investeret i udvikling af produktionsapparatet.

Investeringerne fortsætter, og virksomheden vil over de næste tre år gennemføre et omfangsrigt investeringsprogram til op mod 200 mio. kr. Første del forventes gennemført ved udgangen af 2015, hvor planen er at lancere det første af en række nye produkter.

Det ambitiøse investeringsprogram skal gøre virksomheden i stand til at øge omsætning og indtjening i et marked, hvor presset på priserne fortsat vil være markant og konstant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.259