23948sdkhjf

Chemtox solgt til Bureau Veritas

Chemtox A/S, Skandinaviens førende rådgiver inden for kemi og miljø, træder den 1. januar 2008 ind i en ny fase. Virksomheden bliver overtaget af Bureau Veritas og bliver nu en del af en global koncern med mere end 26.000 medarbejdere i 140 lande.
Chemtox har gennem de sidste 20 år udviklet sig til at være den mest markante spiller på markedet for kemi- og miljørådgivning i Skandinavien og har i dag 45 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Nu er virksomheden klar til at tage endnu et stort skridt fremad.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der i tidens løb har været flere, der har været interesseret i at købe Chemtox, men med Bureau Veritas mener vi, at vi har fundet en ejer, der værdsætter værdierne og
medarbejderstaben i Chemtox A/S. Vi tror, at Bureau Veritas kan give Chemtox A/S det nødvendige afsæt for yderligere vækst og fremgang, siger administrerende direktør og grundlægger Jens Haugaard.

Også administrerende direktør fra Bureau Veritas Søren Christensen glæder sig over det nye familiemedlem.

Med overtagelsen af Chemtox tager vi nu endnu et skridt mod en strategisk udvidelse af vor ydelsespalette. Vi er nu endnu tættere på at kunne tilbyde vores kunder ”One Stop Shopping” inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed. Det skulle gerne bevirke, at vi kan give vores kunder et større udbytte af ydelserne, effektiviseringer og besparelser. Samtidigt får vi mulighed for at udvikle et internt kompetencemiljø på et højt fagligt niveau – til glæde for både medarbejdere og kunder.

Bureau Veritas overtog tidligere i 2007 rådgivningsvirksomheden trotters, og Søren Christensen ser positivt på begge virksomheders udviklingsmuligheder.

- Både Chemtox og trotters er inde i en meget positiv udvikling, og med overtagelsen sigter vi mod at styrke denne udvikling. Begge rådgivningsvirksomheder er præget af meget kompetente medarbejdere inden for hver deres felt, og vi tror, at det på sigt vil være muligt at opbygge et fælles kompetencemiljø på et meget højt fagligt niveau. Men for nuværende er ændringerne begrænsede. Vi fastholder både navnet Chemtox, ledelsen, medarbejderne, kontorerne og den kompetente rådgivning, som altid har været Chemtox’ kendetegn og varemærke, siger han.

Kilde: Chemtox A/S - www.chemtox.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08