23948sdkhjf

Aarhus-succes baner vejen for Aalborg

Øland og Brødrene Dahl åbner fælles butik i Nordjylland.
For blot fire måneder siden åbnede ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland og VVS-grossisten Brødrene Dahl, deres første one-stop-two-shops i Aarhus. Det aarhusianske bofællesskab har været en stor succes, og nu er vejen banet for en tilsvarende åbning i Aalborg.

Der er en tydelig tendens til, at de lokale kunder i Aarhus efterspørger fuldstændige løsninger, hvor de kan få de varer, de skal bruge, ét og samme sted. Det betød, at Øland og Brødrene Dahl i starten af året som bekendt flyttede sammen under ét tag i en one-stop-two-shops, der tilbyder kunderne i Aarhus en løsning inden for teknisk isolering, ventilation, VVS- og klimaløsninger.

- Hele ideen med at ligge under samme tag har vist sig at være en rigtig god løsning for byens håndværkere, som både sparer tid og kørsel med den nye butik. Samtidig oplever vi stor synergi mellem Brødrene Dahl og Øland, som gør, at vi kan være en endnu bedre sparringspartner for vores kunder. Og det har givet os blod på tanden. Nu gør vi det samme i Aalborg, siger salgsdirektør hos Øland A/S, Carsten Krog Madsen, salgsdirektør i Øland.

En løsning der både tilgodeser byens håndværkere og borgere
Udover at den nye one-stop-two-shops har været en succes for byens håndværkere, så er det også en løsning, der har sikret aarhusianerne en miljøgevinst.

- Den nye butik har gjort det muligt for os langt oftere at benytte os af samdistribution. Det er der en stor miljøgevinst forbundet med, fordi vi for eksempel kan sende en enkelt lastbil ud til byggepladsen frem for to. Det giver også en bedre sikkerhed i Aarhus midtby, hvor mange af byggepladserne er placeret, når vi kan nøjes med at sende halvt så mange lastbiler på vejene, forklarer Carsten Krog Madsen.

Således er det med afsæt i de gode erfaringer fra Aarhus, at Øland og Brødrene Dahl nu vil etablere en one-stop-two-shops i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094