23948sdkhjf

Akutcenter: Tonnys VVS kæmper mod de store

Stor-entreprisen omfatter nybyggeri og ombygning på over 30.000 kvadratmeter i Viborg.
Den midtjyske VVS-installatør er kommet i stærkt selskab i kampen om en stor VVS-entreprise på akutcenter-byggeriet ved Regionshospitalet Viborg. Virksomheden er prækvalificeret sammen med fire af de største teknikentreprenører i Danmark Bravida, Brøndum, Kemp & Lauritzen og Wicotec Kirkebjerg.

- Det er første gang, at vi er prækvalificerede til en entreprise på den her størrelse. Men vi har ambitioner om at blive lidt større, og entreprisen passer godt ind i den strategi, siger Mette Rasmussen, projektleder og beregner hos Tonnys VVS.

Tonnys VVS er prækvalificerede sammen med underentreprenører D-tek på sprinkler og AGA på medicinske gasser.

Flere projekter for regionen
Møldrup-installatøren har tidligere udført andre opgaver på Regionshospitalet Viborg. I øjeblikket er installatører ved at afslutte en ombygning af omklædningsfaciliteterne i bygning 5. Sidste år stod virksomheden for VVS-installationer på Vestdansk Center for Rygmarvsskade, som også hører ind under Regionshospitalet.

- Vi er blevet oplyst, at udbudsvinderen bliver fundet inden sommerferien, siger Mette Rasmussen.

Det samlede byggeprojektet omfatter cirka 24.500 kvadratmeter nybygning og cirka 7000 kvadratmeter ombygning i det eksisterende hospital. Det skal stå færdig i 2017.


Om entreprisen:
Entreprisen indeholder blandt andet levering og montering af stålrammer til ophængning af installationer over lofter, afløbsinstallationer, vandinstallationer, sanitet inklusiv armaturer, sprinkling, varme og køl, medicinske luftarter samt isolering af installationer indenfor entreprisen.

Under entreprisen gennemføres ligeledes demonteringsarbejder i forbindelse med ombygningsarbejderne i det eksisterende hospital.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093