23948sdkhjf

Casa indgår stor aftale i Horsens

75.000 kvadratmeter er på tegnebrættet på den såkaldte Campusgrund i Horsens.
Casa har indgået en optionsaftale med Horsens Kommune om Campusgrunden i Horsens, som i fremtiden primært skal danne ramme om undervisning.

Masterplanen for ”Learning City Horsens” er udarbejdet i samarbejde med arkitektfirmaet Rum og ingeniørvirksomheden Rambøll, og borgmester Peter Sørensen glæder sig til at komme i gang med projektet:

- Det er gennemtænkt og har rigtig mange af de aspekter med, som vi i kommunen arbejder med i udviklingen af Horsens. Her tænker jeg specielt på, at Campusgrunden åbner sig mod resten af byen med ruter til løb, fodgængere, cyklister men også med opholdspladser, siger han.

Første etape igangsættes i 2016
Campusgrunden har en meget markant placering i Horsens – lige over for banegården med optimal forbindelse til offentlig transport og motorvejsforbindelse og med byen på den anden side.

Det har således været en vigtig del af udviklingsprojektet at skabe sammenhæng med byen og få byens borgere ind på området via åbne pladser og rum.

Første etape af det 75.000 kvadratmeter store byggeprojekt forventes at starte op i anden halvdel af 2016. Med i planerne indgår også, at der i tæt dialog med Horsens Kommune etableres midlertidige aktivitetsområder for byens borgere, så området allerede tidligt i udviklingen bliver et sted med liv.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265