23948sdkhjf

4. generation overtager Magnus Thomsens Eftf.

Hos tømrerfirmaet Magnus Thomsens Eftf. overtager fjerde generation nu ledelsen efter et succesfuldt generationsskifte, der har hævet omsætningen med 200 procent.
I 86 år har der siddet en Thomsen for bordenden i det aalborgensiske tømrerfirma Magnus Thomsens Eftf. Som navnet antyder, blev virksomheden stiftet af Magnus Thomsen, og siden har yngre generationer taget over, når de ældre har trukket sig tilbage.

Det samme er sket nu, hvor fætrene Anders Harbo Thomsen og Søren Lund Thomsen helt har overtaget efter Anders’ forældre Inge-Lise og Torben.

Nye traditioner
Fætrene Anders og Søren har igennem et fem års generationsskifte både sørget for en omfattende digitalisering og hævet omsætningen med over 200 procent.

Det er blandt andet sket ved at flytte fokusset ud over kommunegrænsen, hvilket har givet nye, store erhvervsprojekter. For eksempel Jem & Fix som Magnus Thomsens Eftf. har opført butikker for flere steder i landet.

- Vi samarbejder med en række developers, der udvikler kædebutikker, og her har vi haft projekter for en række forskellige brands i både Esbjerg, Ribe og Aalborg, fortæller Anders Thomsen.

Derudover serviceres private og offentlige kunder samt en række boligforeninger.

Egen avl
Selvom bemandingen i processen er steget fra 12 til 30, har virksomheden holdt fast i, at svende ikke nødvendigvis hyres ude i byen. For det er ikke kun indehavere og funktionærer, der er egen avl. Hele ti af de nuværende ansatte er nemlig udlært på stedet, og ældste mand har nu været ansat i over 50 år.

For er folkene først kommet indenfor i varmen, bliver de der som regel indtil pensionsalderen.

- Der er ikke ret mange, som siger op her. Det plejer kun at være for at starte selvstændigt eller læse videre, fortæller Anders Thomsen, der selv er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079