23948sdkhjf

Ribe VVS Service fordobler indtjeningen

VVS-installatøren har haft et forrygende 2014, hvor virksomheden var del af en række store teknikentrepriser og renoveringsprojekter.
Det går godt hos Ribe VVS Service, som henter en stor del af sin omsætning uden for det sydvestjyske. I 2014 fordoblede virksomheden sit resultat før skat fra knap seks millioner kroner til 12,2 millioner. En række omstruktureringer herunder optimering af arbejdsgange, indførelse af nye administrative værktøjer bærer nu frugt.

- Vi trimmede virksomheden, da krisen kom. Hvis man sammenligner med 2009, har vi fordoblet omsætningen med det samme antal funktionærer som dengang, siger Jon Holm Sørensen, der er administrerende direktør i Ribe VVS Service.

VVS-installatøren var sidste år involveret i en lang række projekter rundt om i landet. Blandt andet den store renovering af Søndersøparken afdeling 12 i Fredericia, hvor Enemærke & Petersen har hovedentreprisen på 214 boliger.
Derudover var Ribe VVS Service også på om- og udbygningen af Psykiatrisk Center Hvidovre, hvor B. Nygaard Sørensen var totalentreprenør. Renoveringen i Søndersøparken er afsluttet, mens Psykiatri-projektets resterende etaper starter i andet halvår af 2015.

Holder aktivitetsniveauet
Hos den sydvestjyske installatør forventer man, at den gode udvikling har bidt sig fast. Der er svende fra virksomheden i projekter på tværs af landet fra Frederikshavn til Bornholm. Siden nytår er der kommet 35 nye ansatte til, så der i alt er 110 ansatte hos installatøren.

- Vi lukrerer på en utrolig god firmaånd og et godt renomme blandt svendene, så vi har ikke problemer med at rekrutttere, siger Jon Holm Sørensen.

Virksomheden har også vundet store underentrepriser i 2015. Blandt et renoveringsprojekt i Tingbjerg ved København, hvor 249 boliger skal renoveres. Derudover er virksomheden også inde i Carlsberg Byen, hvor der skal bygges skole, P-kælder, boliger og erhverv.

- Vi regner med at ramme det samme omsætningsniveau som i 2014, siger den administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25