23948sdkhjf

Kartelsagen: PWJ-selskaber betaler bøde på 1,8 millioner

Murerfirma og tømrer-snedkerfirma er de seneste i rækken af selskaber, der har accepteret bøder i sagen om det københavnske byggekartel.
Fortidens synder koster Tømrer- og Snedkerfirmaet P. Winther Jespersen AS og Murerfirma P. Winther Jespersen A/S henholdsvis 1,2 og 0,58 mio. kr. i bøder for overtrædelse af konkurrenceloven. Det skriver Licitationen.

For begge virksomheder er der tale om tre forhold i perioden 2007-2010. Siden da er der skiftet ud i ledelse og ejerkreds.

- Alle forhold ligger fra en periode med tidligere ejer og hovedaktionær. Virksomhederne har i dag ny ejer- og ledelseskreds, og der er skiftet både bestyrelsesformand og revisor. Vi tager afstand fra det, der sket og er rigtigt ærgerlige over at skulle betale for fortidens synder, siger ejer og økonomichef Alex Malm til Licitationen.

Det samlede bødeforlæg er efter dialog med Bagmandspolitiet reduceret med 1,4 mio. kroner. Ifølge Alex Malm var den nye ejerkreds vidende om, at der kunne komme sigtelser, men man havde ikke forestillet sig, at det kunne ende ud med så store bøder.

Læs mere: http://www.licitationen.dk/article/view/...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097