23948sdkhjf

Ny partner hos Pluskontoret Arkitekter

Kristian Nordheim indtræder i partnerkredsen, som udvides fra tre til fire.
Efter syv år som arkitekt hos Pluskontoret indtræder Kristian Nordheim nu i virksomhedens partnerkreds. Han er uddannet DGNB-konsulent, og udnævnelsen sker for at styrke Pluskontorets bæredygtige profil.

- Med fokus på alt fra forbrug til materialevalg og brugeradfærd har Pluskontoret gennem flere år opbygget et stærkt bæredygtigt grundlag og fagligt netværk. Kristian får derfor naturligt det ledelsesmæssige ansvar for disse kerneområder, så tegnestuen sikrer dette fokus hos såvel vores bygherrer, samarbejdspartnere og medarbejdere, skriver Pluskontoret i en pressemeddelelse.

Kristian Nordheim er 41 år og blev uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2002. Han har stor andel i Pluskontorets seneste prisvindende projekter – herunder tildeling af Odense Bys arkitekturpris 2013 og Svendborg Kommunes arkitekturpris 2014.

Med udnævnelsen af Kristian Nordheim udvider Pluskontoret partnerkredsen fra tre til fire. De øvrige partnere er grundlæggerne, de to arkitekter Suna Cenholt og Mette Stavad, samt bygningskonstruktør Bent Fridberg Madsen.

Blandt Pluskontorets aktuelle projekter er renoveringen af 390 boliger i Klostervangen i Aarhus, det nye domicil til Rambøll i Esbjerg, den nye Aarhus Produktionsskole på Godsbanen samt en gennemgribende Bolig- og områderenovering i Løget By med 945 Boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143