23948sdkhjf

Palle Thomsen ny formand i PEFC Danmark

Direktøren i Danske Byggecentre afløser Niels Peter Dalsgaard Jensen og skal nu bruge sin mangeårige erfaring til at fortsætte udbredelsen af certificeret træ.
Det er en stærk og erfaren personlighed, der nu har overtaget posten som bestyrelsesformand i PEFC Danmark.

55-årige Palle Thomsen er administrerende direktør i Brancheforeningen Danske Byggecentre og har siden etableringen i 1999 været medlem af PEFC Danmarks bestyrelse, hvor han i 2005 blev næstformand.

- Bæredygtighed er efterhånden blevet et af de vigtigste emner for både producenter og forhandlere af træprodukter. Men det er også et emne, der nyder stor bevågenhed i samfundet generelt, og her spiller vi en stor rolle. Samtidig er det en spændende tid for PEFC og en god udfordring, fordi vi netop har sagt velkommen til et nyt sekretariat, som, jeg ved, vil bidrage med en stor indsats og nytænkning, siger Palle Thomsen ifølge PEFC Danmarks nyhedsbrev.

Palle Thomsen tiltrådte formandsposten i PEFC Danmark den 28. april og efterfølger skovrider Niels Peter Dalsgaard Jensen fra Salten Langsø Skovadministration, der har været formand for PEFC Danmarks bestyrelse siden 2004.

PEFC Danmarks bestyrelse består, udover Palle Thomsen, af næstformand Flemming Sehested, Michael Glud, Michael Pedersen, Flemming Sehested, Niels Peter Dalsgaard Jensen og Jakob Rygg Klaumann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113