23948sdkhjf

Sundhedscenter Kolding bygger 4400 nye kvadratmeter

Udvidelse af Sundhedscenter Kolding starter i sommeren 2016.
Sundhedscenter Kolding, der ligger på den samme grund som sygehuset, kommer fremover til også at rumme de døgnrehabiliteringsplader, der i dag findes på Låsbyhøj samt tandplejens specialfunktioner. Det skriver Kolding Kommune på sin hjemmeside.

Entreprenørerne til opgaven er ikke fundet endnu, og bygherrerådgiveren er Ingeniørerne Kolding.

- Med den nye placering vil borgere i døgnrehabilitering få den fulde gevinst ved at være under samme tag som kommunens genoptræning og sundhedsfremme og have kortere afstand til en eventuel ambulant behandling på sygehuset. Borgerne vil desuden kunne se frem til forbedrede forhold på både værelserne og i ventearealerne, fortæller Trille Nikolajsen, næstformand i Kolding Kommunes social- og sundhedsudvalg.

Læs også: Nu får Christiansfeld et sundhedshus

Den fysiske nærhed til sygehuset har også betydning for tandplejens specialfunktioner, når der i visse situationer er behov for narkose.

Læs også: 80 boliger på vej i grøn Kolding-bydel

Udvidelsen med de nye funktioner forventes at være færdig, og klar til at tage imod de første borgere, i december 2017.

Fakta om projektet
I anden etape udvides sundhedscenteret med 4.376 kvadratmeter, og det bringer Sundhedscenter Kolding samlede bruttoareal op på 7.500 kvadratmeter.

Til etape 2 frigives 74 millioner kroner. Der blev frigivet 66,5 millioner kroner til den nu allerede færdige første etape.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141