23948sdkhjf

Aarhusiansk NCC-byggeri har rejsegilde

Havneholmens 400 lejligheder skyder op.
På boligkomplekset Havneholmen har NCC netop holdt rejsegilde sammen med PenSam og Topdanmark, der er bygherrer på projektet. Rejsegildet markerer, at der nu er godt et halvt år til, at de første beboere flytter ind.

- Aarhus er inde i en rivende udvikling, hvor det er afgørende, at de fysiske rammer kan følge med – veje, boliger, kontorer, institutioner. Vi er glade for at kunne bidrage til at gøre denne udvikling mulig på en måde, så det giver mening og livskvalitet til de mennesker, der bruger byen, siger Palle Bjerre-Rasmussen, direktør, NCC Construction.

Havneholmen er placeret på en af de mest eftertragtede byggegrunde på Aarhus Havn. Det er lige ved den nordlige indsejling til havnen og ved siden Isbjerget. Byggeriet består af 400 lejligheder til udlejning - primært 2- og 3-værelses lejligheder – og alle beboere vil få nærhed til havn og by på samme tid.

En vigtig brik falder på plads
Byggeriet kommer med sin beliggenhed til at spille sammen med flere andre spændende boligkomplekser i Aarhus Havn. Udover en fantastisk placering får lejlighederne et sundt indeklima med godt indfald af dagslys og ventilation med varmegenvinding. De nye beboere vil have adgang til havnefronten og grønne haveanlæg med mange opholdsrum.

Topdanmark og PenSam har Kromann Reumert og Niras som rådgivere. Cowi og arkitekterne C.F. Møller er rådgivere for NCC, som er totalentreprenør på Havneholmen.

Første etape vil efter planen være klar til indflytning senest første kvartal 2016, hvorefter de næste to etaper af byggeriet forventes færdige senere på året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142