23948sdkhjf

Direktørskifte i Roslev Holstebro

Afdelingsdirektør i Holstebro, Bent Ø. Laursen, fratræder sin stilling af helbredsmæssige årsager og afløses af Ole Koch Thomsen.
Roslev Trælasthandels mangeårige afdelingsdirektør i Holstebro, Bent Ø. Laursen, er blevet ramt af alvorlige hjerteproblemer og har derfor valgt at fratræde sin stilling med umiddelbar virkning.

- Det er med meget stor beklagelse, at vi nu må sige farvel til Bent som afdelingsdirektør, men vi har den største forståelse for hans beslutning, da helbred naturligvis kommer i første række, siger administrerende direktør Jørgen S. Hansen.

Stillingen som afdelingsdirektør overtages af Ole Koch Thomsen, der kommer fra et tilsvarende job som direktør for Optimeras afdelinger i Vinderup og Tim.

Han har i øvrigt tidligere været ansat hos Roslev i både Holstebro, Skive og Herning og har således et indgående kendskab til Holstebro-afdelingen og kunderne i området.

- Vi er meget glade for, at Ole har lyst til at tage udfordringen op og ønsker ham velkommen ’hjem’, siger Jørgen S. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094