23948sdkhjf

Spæncom speeder produktionen af massive dæk op

Efter Spæncom har flyttet produktionen af huldæk til fabrikken i Vemmelev, er der åbnet op for en større produktion af massive dæk i Aalborg.
Hos Spæncom ser man store muligheder i massive dæk og har allerede flere store ordrer. Fabrikken i Aalborg kan producere op til 2500 kvadratmeter dæk om ugen.

- Betonelementer er på grund af deres tyngde gode til at lydisolere, og jo tungere elementerne er desto bedre, fortæller salgsingeniør Jesper Graversen.

Betonelement-producenten har leveret massive dæk hos denne type til blandt andet Lighthouse-projektet og højhus-projektet på Værkmestergade i Aarhus samt til 11 etager ungdomsboliger, der bliver opført af Arne Andersen, Vrå på Nyhavnsgade i Aalborg.

- Fordi det massive dæk opfylder lydkravet med begrænsede krav til gulvbelægningen, har arkitekten et stort udvalg af disse, siger Jesper Graversen.

Med et 18,5 centimeter massivt forspændt dæk løses en stor del af lydkravene, alene på grund af egenvægten på 444 kg/m². Især i boligbyggeri, hvor dækkene typisk skal spænde under otte meter, er dækkene velegnet. Samtidigt kan der ofte spares etagehøjde på grund af det slankere dæk, uddyber Jesper Graversen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095