23948sdkhjf

Vejen er banet for 110 Hoffmann-lejligheder

Lokalplanen er vedtaget for stor grund på Amager.
Hoffmann A/S har gennem en årrække ejet ejendommen, der ligger på hjørnet af Amager Boulevard og Amagerfælledvej. Selskabet har derfor søgt om at få ændret plangrundlaget med henblik på opførelse af boligbyggeri og en dagsinstitution. Det står i lokalplansforslaget, som nu er godkendt.

Lokalplanområdet er placeret centralt i byen og afgrænses af Amager Boulevard, Amagerfælledvej, Peter Vedels Gade og Statens Serum Institut. Området udgør cirka 12.650 kvadratmeter, og rummeligheden er cirka 19.500 kvadratmeter etageareal.

VLA Arkitekter har udarbejdet et skitseprojekt for Hoffmann med en randbebyggelse med moderne familieegnede boliger og efter ønske fra Børne- og Ungdomsforvaltningen en børneinstitution på cirka 1.000 kvadratmeter til seks grupper.

Med en randbebyggelse mod nordøst på seks etager, som trapper ned til fire etager mod vest, rummer grunden mulighed for at etablere cirka 110 lejligheder med et samlet etageareal på cirka 11.200 kvadratmeter og 80 p-pladser, hvoraf de 74 er i parkeringskælder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082