23948sdkhjf

Storordre på nyt Nordea-domicil

Knauf i Hobro skal levere 135.000 kvadratmeter gipsplader og 150 tons stålprofiler i løbet af blot fire uger.
Selv om Nordeas nye store domicil i Ørestad Nord først står færdigt i slutningen af 2016, skal Knauf levere den store ordre i løbet af fire uger. Materialerne skal ind i bygningsskallen, inden den lukkes, for så at blive monteret senere i byggeprocessen.

Det er en massiv opgave, der stiller store krav til produktion og logistik på Knauf-fabrikken i Hobro:

- Et så omfattende et projekt involverer alle afdelinger hos os – lige fra det første led i produktionen til chaufføren i lastbilerne, der leverer varerne på byggepladsen. Det kræver en logistisk koordinering af de helt store, når vi samtidig skal passe vores andre kunder, som vi selvfølgelig ikke glemmer, siger salgskoordinator Eva Pedersen.

Giver en masse erfaring
Knauf leverer dagligt 90 paller med gipsplader. Det kan dække en hel fodboldbane – plus lidt til. De enorme mængder gips ankommer med tre daglige lastbilsleverancer til byggepladsen, hvor MT Højgaards folk tager imod og gør plader og profiler klar til montering.

- Vi har et par projekter af denne størrelse om året, og vi gør hellere end gerne lidt ekstra for at få det til at lykkes, fordi det er et fantastisk spændende projekt, som giver os en god ballast og en masse erfaring for fremtiden, siger salgskonsulent Per Mosegaard fra Knauf.

Det er ikke første gang, at MT Højgaard bruger Knauf som leverandør. Det gjorde entreprenørvirksomheden også under byggeriet af det 50.000 kvadratmeter store Novo Nordisk-domicil i Bagsværd. I begge tilfælde har samarbejdet været problemfrit.

- Vi har fået det, vi forventede, og Knauf har holdt præcist, hvad de har lovet, siger byggeleder Christian Haugaard fra MT Højgaard.

Nordeas nye domicil er tegnet af Henning Larsen Architects i samarbejde med Cowi, SLA og Signal Arkitekter. Huset kommer til at bestå af to bygninger med et samlet areal på ca. 40.000 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141