23948sdkhjf

70 hektar Randers-grund til debat

Kærsmindebadet skal udvikles - det skal en for-debat sætte gang i.
Miljø- og Teknikudvalget vedtog torsdag aften den 11. juni at sætte gang i en for-debat inden udarbejdelsen af ny lokalplan for området ved Kærsmindebadet. Debatten skal give udvalget mulighed for at drøfte områdets fremtidige anvendelse med naboerne og borgerne i Randers, inden der træffes beslutning om at igangsætte den endelige planlægning. Det skriver Randers Kommune på sin hjemmeside.

Siden Kærsmindebadet lukkede i vinter har der været stor offentlig interesse om, hvad området skal bruges til. Grunden var eksempelvis i spil som en af de mulige placeringer til Fremtidens Plejehjem. Nu hvor plejehjemmet i stedet planlægges opført på Nyvangsskolens grund, sættes der gang i en demokratisk proces med henblik på at ændre planlægningen for området ved Kærsmindebadet.

Området omfatter selve Kærsmindebadet og de omkringliggende arealer på i alt 70 hektar.

- Det ligger os meget på sinde ikke at tage nogen forhastede beslutninger, der er mange forskellige muligheder i området, og det vil vi gerne debattere med borgerne inden planlægningen går i gang, siger formanden for Miljø- og Teknikudvalget Frank Nørgaard.

Det er således endnu ikke besluttet, hvad området skal bruges til – herunder om de eksisterende bygninger kan og skal genanvendes. En mulighed kan være at tillade boliger på en del af området, men samtidig er det intentionen, at der fortsat kan være rekreative arealer - og en grøn forbindelse gennem området. Dette vil først blive præciseret, når borgerne har haft mulighed for at komme med forslag og ideer.

De nuværende nyttehaver ved Kærsmindebadet er en del af det område, som kommunen har fokus på under for-debatten. Hvorvidt den del af området skal indgå i den efterfølgende planlægning, er der endnu ikke taget stilling til.

Randers Kommune planlægger et borgermøde til august. Kommunen offentliggør senere datoen og den øvrige tidsperiode til for-debatten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094