23948sdkhjf

Jem & Fix jagter 125 butikker

Lavpriskæden har næsten fordoblet resultatet før skat og åbner i dag fem nye butikker.
Det går godt i Jem & Fix. Byggemarkedernes lavpriskæde har offentliggjort et 2014-regnskab, hvor omsætningen er øget med over 200 mio. kr., mens resultatet er tæt på en fordobling.

Virksomheden har netop rundet de 100 butikker på dansk jord, og her til morgen åbner yderligere fem i henholdsvis Bramming, Hornslet, Juelsminde, Nexø og Store Heddinge.

- Efter 27 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden, siger salgs- og indkøbsdirektør, Claus Petersen.

Han peger på netop den lokale tilstedeværelse samt en lav omkostningsbase og deraf lave priser som årsagen til lavpriskædens fremgang:

- Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre kunden den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening, siger Claus Petersen.

Udover de nu 105 butikker i Danmark ejer Jem & Fix også 33 butikker i Sverige. Virksomheden har over 1.300 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156