23948sdkhjf

Ajcon får totalentreprise til 120 millioner

Opførelsen af transport- og Logistikfirmaet Blue Water Shippings nye 15.100 m2 godsterminal og kontorbyggeri i Taulov er lagt i hænderne på entreprenørfirmaet Ajcon.
Et stigende antal kunder og øgede godsvolumer får nu transport- og logistikfirmaet Blue Water Shippingi at investere i en ny 12.300 m2 godsterminal samt 1.800 m2 kontor ved motorvejen tæt ved Taulov i Fredericia Kommune.

Den nye terminal bliver 250 meter lang og 50 meter bred. Med 100 porte vil den moderne terminal blive omdrejningspunkt for import/eksport samt distributionen i Jylland med daglige forbindelser til de øvrige danske terminaler. Når terminalen er i fuld drift forventes der ekspedition af 800 til 1.000 biler ugentligt, og der er derfor allerede i projektfasen stor fokus på den interne logistik, scanningssystemer og automatisering af processer i videst mulig omfang.

Ajcon er totalentreprenør på byggeriet, der får i gang i løbet af sommeren med Niras som bygherrerådgiver.

Det samlede projekt løber op i omkring 120 mio. kr., og godsterminal og kontor forventes færdig til næste sommer, hvor Blue Water således rykker ind i Taulov.

- Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Fredericia Kommune omkring projektet, hvor kommunen har vist stor forståelse for vores behov og ønsker, så jeg synes vi står tilbage med et rigtigt flot projekt, og vi ser frem tid det videre samarbejde med Fredericia Kommune, siger Allan Junge, økonomidirektør hos Blue Water Shipping

Fredericia Kommune har solgt et mindre areal på 3.500 m2 til Blue Water Shipping, samt en 5-årig option på at købe yderligere 50.000 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125