23948sdkhjf

Hammelsvang lægger gulv på DNU

55.000 kvadratmeter nye gulve. Så meget skal gulvfirmaet fra Hasselager lægge i det nye supersygehus.
Et areal svarende til otte fodboldbaner. Så meget gulv er Hammelsvang ved at lægge i det igangværende sygehusbyggeri i Det Nye Universitetshospital i Skejby.

Gulvfirmaet Hammelsvang fra Hasselager ved Aarhus er en af de udførende på byggeprojektet, og firmaet er i gang med at lægge 55.000 kvadratmeter nye gulve fra Ardex.

Opgaven stiller høje krav til de udførendes arbejdsplanlægning og logistik, siger entrepriseleder Jan Svendsen fra Hammelsvang.

- Man er nødt til at se det for at forstå, hvor stort og komplekst byggeprojektet er. Isoleret set er der ikke noget usædvanligt ved den enkelte opgave. Men dét at så mange faggrupper er i gang samtidigt på så mange byggefelter, gør projektet helt unikt. Det kræver stor koordinering og præcis planlægning, for at vi kan overholde tidsplanen og opfylde kvalitetskravene, siger han.

I opbygningen af de forskellige undergulve anvender gulvfirmaet udelukkende EC-1-mærkede gulvprodukter fra leverandøren Ardex, som er blandt verdens førende producenter af hurtigt hærdende og hurtigt tørrende materialer til gulve og vægge. Den internationale EC-1-miljøklasse er den højeste indeklimamærkning for byggematerialer og dokumenterer, at produkterne ikke afgiver skadelige stoffer til omgivelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078