23948sdkhjf

WindowMaster styrker forretningen

Udviklingen af forretningen skal have et løft hos producenten af indeklimaløsninger. Det samme skal salget i Sverige.
WindowMaster er i udvikling og fokuserer på at blive mere kommerciel. Derfor er Andreas M. Fritzen blevet ansat som Business Development Director i en nyetableret forretningsudviklingsfunktion.

Andreas M. Fritzen kommer fra en stilling som global produktchef i Novo Nordisk, hvor han har arbejdet de sidste tre år. Andreas har tidligere arbejdet i byggebranchen for Rockwool International. Hos WindowMaster vil han drive strategiske projekter og desuden fungere som bestyrelsessekretær.

Mere salg til de nordiske markeder
Fokus på salg til WindowMasters vigtige hjemmemarked, Danmark er øget. Men firmaet til også gerne øge tilstedeværelsen i de andre nordiske lande. Allan Løve er derfor ansat som salgsdirektør for de nordiske lande.

Allan Løve har en baggrund fra byggebranchen, hvor han de sidste 10 år har været involveret i salg af produkter til aktører i byggebranchen. Allan kommer fra et job som salgsdirektør hos Sanistål, hvor han var ansvarlig for Carl F forretningen i Danmark. Hos WindowMaster vil han, ud over at fungere som salgsdirektør, være ansvarlig for kundeservice og serviceforretningen i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125