23948sdkhjf

Birkerød-entreprenør har meget at fejre

Ole Jepsen A/S fylder 10 år på fredag og har netop igangsat sit hidtil største byggesag
Da Ole Jepsen i 2005 valgte at starte sit eget entreprenørfirma, var der ingen der vidste, at vi få år senere stod foran en omfattende, økonomisk krise.

Netop derfor er Ole Jepsen ekstra stolt over at være nået der til, hvor virksomheden er i dag. De seneste tre regnskabsår har givet et samlet overskud på mere end 55 millioner kroner før skat, og Ole Jepsen A/S fremstår som en velkonsolideret entreprenør i fortsat fremgang.

- Jeg er lige så positiv i dag, som jeg var for 10 år siden. Jeg er stolt over, at vi er kommet hertil og har en forventning om, at vi fortsat vil opleve en kontrolleret vækst. Vores primære fokus har i alle år været på indtjeningen, og det har gjort, at vi hvert år har været i stand til at konsolidere os. Vores ordrebeholdning er på nuværende tidspunkt noget af det største, vi har haft, så det er vi rigtigt godt tilfredse med, siger Ole Jepsen til Building Supply.

Voksede på det offentlige byggeri
Når man spørger Ole Jepsen om, hvordan virksomheden er kommet igennem sine første 10 år uden et eneste underskud, peger han først og fremmest på, at Ole Jepsen A/S fra første færd har rettet sit fokus mod boligselskaber og kommuner.

Da virksomheden startede op i 2005, oplevede branchen et voldsomt opsving inden for det private byggeri, men de developer-projekter, som Ole Jepsen fik tilbudt, var han ikke så interesseret i:

- Jeg havde tidligere haft succes med at udføre opgaver for boligselskaber og kommuner, så mens mange andre jagtede de private boligprojekter, koncentrerede vi os om at opbygge et netværk inden for det offentligt støttede byggeri. Jeg havde selvfølgelig ingen viden om, at der få år efter ville komme en finanskrise, men jeg havde en formodning om, at vores fokus kunne blive en fordel for os, når der kom perioder, hvor tingene ikke gik så stærkt, fortæller Ole Jepsen.

Sagerne bliver større
Ole Jepsen A/S beskæftiger i dag et par og tyve funktionærer, og siden 2011 har Birkerød-virksomheden også haft sin egen tømrer-/murerafdeling.

I takt med væksten er opgaverne blevet større, og virksomheden netop igangsat sin hidtil største byggesag; renoveringen af Hamlets Vænge med 156 boliger i Helsingør. Det er en sag, der løber op i 112 millioner kroner plus moms.

Tidligere i år har virksomheden afleveret det 6.700 kvadratmeter store Elmelunden Plejecenter i Jyderup med 70 boliger til Domea og Holbæk Kommune.

- Vi har igennem årene haft fokus på ikke at tage større sager ind, end vi kunne magte. Det har indimellem resulteret i, at vi har sagt nej til tilbud, som på det givne tidspunkt ikke passede til os. Men de sidste år er boligselskabernes sager blevet større, boliger, og det passer heldigvis fint ind i vores udvikling, siger Ole Jepsen.

Jubilæet markeres ved en reception fredag den 11. september klokken 14-17 på kontoret i Abildgårdsparken 10 i Birkerød. Her vil gæsterne blandt andet kunne opleve Ole Jepsens fem tømrer- og murerlærlinge give eksempler på deres kunnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125