23948sdkhjf

Marcussen A/S fusionerer med Nordisk Byggeledelse

Nordjyske rådgivere slår sig sammen.
Byggerådgivningsvirksomheden Marcussen A/S i Aalborg forstærker sin position i Nordjylland ved at fusionere med Nordjysk Byggeledelse Aps. Det sker som led i virksomhedens vækststrategi, hvor et af målene har været at få ressourcer til at løfte større opgaver.

- Med fusionen bliver vi blandt branchens største i Regionen og udvidelsen kommer på det helt rigtige tidspunkt, siger adm. direktør Poul Erik Marcussen, Marcussen A/S, der bliver det fortsættende selskab.

- Vi står netop overfor at skulle i gang med at føre fagtilsyn på NAU, Nyt Aalborg Universitetshospital. Det er en større opgave, som kommer til at lægge beslag på flere af vore medarbejdere i de næste mange år.

- Vi mærker tydeligt, at virksomhederne i stigende grad benytter sig af bygherrerådgivere, når de står over for igangsætning af byggeopgaver. De ønsker helt enkelt at undgå unødige budgetoverskridelser, forsinkelser og utilstrækkelig kvalitet. Her kommer vi ind i billedet ved at gennemføre en stram styring.

- Ud over de tilførte ressourcer har vi også store forventninger til synergieffekterne ved fusionen. Som et af det første tiltag sætter ejerkredsen sig sammen for at udvikle nye, konkrete ydelser, der har reference til vores mission ” Råd til byggeri ”, siger Poul Erik Marcussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125