23948sdkhjf

Sådan skal Ravnkildevej i Aalborg Øst se ud

Himmerland Boligforening renoverer 250 slidte boliger fra 70'erne.
Senere i september afsløres det, hvordan Ravnkildevej i det østlige Aalborg skal se ud, efter at 250 boliger er blevet renoveret for 387 millioner.

Arkitektfirmaerne Kærsgaard & Andersen, Effekt Arkitekter og udviklingsfirmaet SLA vandt opgaven som team og har snart konkrete planer klar for facader, indretninger og meget andet.

Processen har taget lang tid på grund af grundige overvejelser, siger Ole Nielsen, direktør i Himmerland Boligforening.

- Det er i dette forløb, at kunsten er at holde budgettet og samtidig skabe en arkitektonisk flot og funktionel løsning, der bliver rammerne om beboernes hjem i mange år frem. I sagens natur kræver det, at der bliver indgået nogle kompromisser, siger han.

Ole Nielsen siger, at han ikke kan pege konkret på, hvad man er gået på kompromis med, men siger, at det typisk vil være materialevalget i de mindre detaljer.

- Det kunne for eksempel være, at det ender med et godt køkken uden at det ligefrem er højglanspoleret. Det kan være sådan noget, man diskuterer med byggeudvalget.

Den færdige plan for renoveringsprojektet præsenteres på et orienteringsmøde for beboerne 23. september. Boligforeningen vil gennemgaå udseendet, boligindretningen, og genhusningsplanen i projektet.

Licitationen holdes efter planen i foråret 2016, og umiddelbart efter begynder arbejdet, som skal slutte i 2018.

Ravnkildevej udgør en fjerdedel af en helhedsplan for hele kvarteret i Aalborg Øst, som frem mod 2020 skal friskes op for 1,5 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094