23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen udvider ejerkredsen

Tre nye medejere skal sikre virksomhedens kontinuitet efter en periode med stigende aktivitet.
Lars Friis Christensen, Allan Kronborg og Mike Mygind er indtrådt som partnere i H. Skjøde Knudsen A/S.

Entreprenørvirksomheden har samtidig udnævnt Lars Friis Christensen som ny direktør med ansvar for den samlede drift af projektafdelingerne og egenproduktionen samt nye projekter – primært på Fyn.

- I forbindelse med at vores aktiviteter de seneste fire år er godt og vel tredoblet, når man ser på omsætningen, så er det klart, at der er et behov for at få styrket direktionen, fortæller administrerende direktør, Allan Nielsen, til Licitationen - Byggeriets Dagblad om baggrunden for at indlemme de tre nøglemedarbejdere i ejerkredsen.

Lars Friis Christensen er 46 år og har mere end 20 års erfaring fra rådgiverbranchen samt fra entreprenør- og ejendomsbranchen. Han har senest arbejdet som afdelingsdirektør i Olav de Linde og som udviklingsdirektør i BoligGruppen A/S. Cv'et tæller desuden ansættelser som regionsdirektør i MT Højgaard og administrerende direktør i entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn.

Allan Kronborg er 42 år og har været ansat i Skjøde siden 2008. Han er chef for projektafdelingen, som primært udfører større hoved- og totalentrepriser inden for offentligt støttet byggeri.

Mike Mygind er 36 år og har været ansat i Skjøde siden 2012. Han er chef for projektafdelingen, som primært udfører erhvervsrelaterede opgaver i hoved- og totalentreprise samt boligbyggeri og renovering.

H. Skjøde Knudsen kom ud af 2014 med et resultat før skat på 10,3 millioner kroner og forventer betydelig vækst i indeværende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157