23948sdkhjf

Boliger for milliarder på Amager

Snart indledes salget af de første lejligheder i Bellakvarter. I alt skal der opføres 2.000 boliger og 100.000 kvadratmeter erhverv i den nye bydel ved Bella Center.
Byggekranerne snurrer igen lystigt i København, og særligt i de gamle københavnske havneområder bliver der opført mange nye boliger i øjeblikket.

Også i Ørestad spirer nybyggeriet, og der er tale om en hel ny bydel, når Bella Center for alvor sætter gang i nybyggerier for forventede seks-syv milliarder kroner i området rundt om Bella Center og AC Hotel Bella Sky.

”Bellakvarter” er navnet på området, der vokser frem på de tidligere parkeringspladser med cirka 2.000 boliger og cirka 100.000 kvadratmeter kontorer. Tusindvis af københavnere får adresse og yderligere tusinder får arbejdsplads i kvarteret.

Kæmpe opgave for mæglerkæde
Også ejendomsmæglerkæden Home får arbejdsplads i området – og der bliver meget at se til. Hele 2.000 boliger over de kommende 4-5 år skal sælges af Home.

- Der er tale om det største samlede udbud af boliger nogensinde i Home, siger ejendomsmægler og indehaver, Lone Bøegh Henriksen.

Søndag var der Åbent Hus-premiere i salgsvognen på Center Boulevard, hvor første etape af rækkehusene, ’Bellarækkerne’, blev præsenteret. De opføres i tre etager med egen have og skal efter planen stå klar til indflytning i 2017.

Det er Bella Centers projektselskab, Bellakvarter Projektselskab A/S, der er bygherre på det gigantiske projekt, der er udviklet i samarbejde med Tetris, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe Architects.

Bellakvarters byrum kommer til at ligne Københavns indre brokvarterer. Udover boliger og kontorer skalrumme beboelse, handelsgader, caféliv, kontorer, messer, udstillinger, konferencer og daginstitutioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.139