23948sdkhjf

Base Erhverv skal bygge 7.000 m² butikscenter

Horsens-entreprenøren har vundet sin største opgave i otte år.
Senest den 1. december 2015 tager Base Erhverv hul på byggeriet af et 7.000 m² stort butikscenter ved Bilka i Vejle.

Økonomisk set er der tale om det næststørste projekt i firmaets historie, og entreprisen blev vundet i konkurrence med fem andre entreprenørfirmaer.

- Vort største byggeprojekt var Landbrugets Hus, LMO på Vejlevej i Horsens tilbage i 2007. Derefter fulgte krisen, som vi bestemt har lagt bag os. Private bygherrer er igen parate til at investere, og både banker og kreditforeninger vil igen være med til at finansiere byggeprojekter. I øjeblikket har vi en fast stab på syv projektledere, og vi jagter konstant nye projekter, så det kan medføre behov for flere ansættelser, siger direktør Klaus Rønslev.

Første etape færdig næste sommer
Bygherre er Ballegaard Gruppen i Vejle, som har arbejdet med projektet gennem halvandet år. De nuværende, utidssvarende butikslokaler rives ned og erstattes af et nyt butikscenter i sandwich-betonelementer med sort facade.

Som hovedentreprenør skal Base Erhverv først stå for nedrivningen af den gamle bygningsmasse, og dernæst opførelsen af det nye butikscenter med tilhørende parkeringspladser. Byggeriet gennemføres over to etaper for at tage mest muligt hensyn til de eksisterende lejere. Første aflevering er til august næste år, og byggeriet skal stå helt færdigt ultimo april 2017.

Fem kendte brands – Harald Nyborg, Skousen, Jysk, BabySam og Thansen – får i alt knap 6.000 kvadratmeter til rådighed. Det resterende areal kan eksempelvis komme til at rumme et fitnesscenter eller en restaurant.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14