23948sdkhjf

Sidste Thomas B. Thriges Gade-grunde til salg

Fra Gade til By udbyder nu de sidste byggefelter i Odenses store byomdannelsesprojekt. Prisen ventes at ligge på 104 mio. kr.
Grundene, som nu bliver sendt i udbud, ligger alle i den sydlige del af projektområdet, helt centralt placeret med Odense Rådhus, domkirken og gågade-netværket som nærmeste naboer.

- Der er tale om et historisk stort udbud i Odense og vi er ude i en stor skala både økonomisk og projektmæssigt. På baggrund af vores forudgående undersøgelse af markedet og grundenes attraktive placering forventer vi nogle få gode bud, så vi kan finde den helt rigtige investor og kommende bygherre, siger projektchef Svend Heegaard om udbuddet.

De tre sydlige byggefelter sælges samlet i et begrænset udbud, som foregår i to etaper.

Forventer at hente 104 millioner
Først skal de mulige investorer igennem en præ-kvalifikationsrunde, hvor Fra Gade til By vurderer ansøgernes økonomiske og tekniske kapacitet. Op til tre investorer kan blive prækvalificeret til at afgive købstilbud. Efterfølgende bliver parametrene pris, projektets kvalitet samt organisering, proces og tidsplan vurderet. Tildelingen af købsaftalen sker som en samlet vurdering af alle kriterier.

Prækvalifikationsperioden starter tirsdag den 27. oktober, og ansøgning om prækvalifikation skal være modtaget senest den 14. december 2015.

Hvem der prækvalificeres, offentliggøres i starten af det nye år. Herefter går arbejdet i gang med at udvælge den endelige vinder af udbuddet. Det forventes, at der indgås købsaftale med den vindende byder i sommeren 2016.

Salget af de tre grunde forventes at indbringe Partnerskabet bag Fra Gade til By en samlet indtægt på cirka 104 mio. kr.

Hotelgrund i genudbud
I samme ombæring genudbydes et byggefelt i den nordlige del af projektområdet.

Det nordlige byggefelt udbydes til salg med betingelse om, at der skal bygges et hotel på grundene. Fristen for at byde på den nordlige grund er den 14. december. De indkomne bud vil blive vurderet med hensyn til pris, kvalitet samt arkitektur og der vil være særligt fokus på, at hotellet funktionsmæssigt og arkitektonisk kommer til at passe ind i den nye bydel.

Vinderen forventes udpeget inden jul. Herefter skal projektet viderebearbejde i tæt samarbejde med Projektsekretariatet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.347