23948sdkhjf

Pro Tec-fabrik i Holstebro lukker

Produktionen videreføres i mindre skala på andre af Inwido-koncernens fabrikker.
Efter godt og vel halvanden uges forhandlinger er det nu besluttet, at Pro Tec Vinduers fabrik på Nybovej i Holstebro lukkes ned i løbet af første halvår 2016.

Den Inwido-ejede virksomhed har kørt med store underskud i en årrække, blandt andet som følge af en meget hård konkurrence i industrisegmentet og på projektmarkedet, hvor Pro Tecs facadeløsninger primært afsættes.

- Hos Inwido er holdningen, at vi skal udvikle og ikke afvikle, og derfor er vi meget ærgerlige over, at vi nu må sige farvel til både medarbejdere og bygninger i Holstebro. Det er dog desværre den eneste udvej, siger administrerende direktør Mads Storgaard Mehlsen fra Inwido Denmark.

Men selv om det sidste vindue køres ud fra fabrikken på Nybovej senest i juni måned næste år, er det ikke ensbetydende med, at varemærket Pro Tec Vinduer forsvinder. Planen er at videreføre produktionen et andet sted.

- Det skal dog ske i en anden skala og med et lavere omkostningsniveau, og det kan vi finde i både Farsø og Nykøbing Mors. Her forventer vi at kunne etablere en lønsom drift, siger administrerende direktør Mads Storgaard Mehlsen fra Inwido Denmark.

Pro Tecs nuværende ordrebeholdning produceres og leveres som aftalt med kunderne. Herefter vil kun den lønsomme del af sortimentet blive videreført:

- Vi vil beholde varemærket Pro Tec Vinduer under Inwido Denmark, men vil foretage en tilpasning af sortimentet. De nærmere omstændigheder vil blive klarlagt inden for de kommende uger, slutter Mads Storgaard Mehlsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094