23948sdkhjf

KPF Arkitekter vokser i Aarhus

Tegnestuen nyder godt af travlheden i østjysk byggeri og flytter til større lokaler for at forberede sig til yderligere vækst.
Det går godt hos KPF Arkitekter i Aarhus. Tegnestuen, der startede med tre mand på Toldboden i 2007, har mangedoblet antallet af medarbejdere og råder nu over godt 25 medarbejdere.

- Vi har aldrig været dem, der råber højest og har de største armbevægelser. I stedet arbejder vi meget seriøst med vores fag og opnår anerkendelse gennem anbefalinger og stærke og langsigtede samarbejder med vores kunder, siger Morten Bluhm, nyudnævnt tegnestueleder hos KPF Arkitekter i Aarhus.

Morten Bluhm har været med ombord siden 2007, og han og kollegerne i Aarhus arbejder i øjeblikket blandt andet på et stort boligprojekt med 350 boliger på Katrinebjerg, flere skoler i Aarhus-området, og det nye FoodHouse i Vejle.

Forventning om vækst
Generelt er der godt gang i byggeriet i det østjyske, og det er da også forventningen om yderligere vækst, der nu får KPF Arkitekter til at flytte i nye og større lokaler på Mindet 2 med udsigt til Dokk1 og havnebassinerne.

- Vi har nu nået en størrelse, hvor der er behov for flere kvadratmeter. Vi har et levende miljø på tegnestuen, og vi ser derfor frem til både at kunne brede os lidt mere og at få flere nye kolleger, siger Morten Bluhm.

De nye lokaler er indrettet med flere mødelokaler, stillerum og arbejdsøer, og det giver medarbejderne bedre mulighed for at bevæge sig rundt mellem arbejdspladserne. Samtidig giver egne parkeringspladser på adressen lettere adgang for kunderne.

Foruden Aarhus har KPF Arkitekter afdelinger i Viborg, Aalborg og København og er med sine 120 medarbejdere blandt Danmarks største arkitektfirmaer. De seneste års vækst er dels skabt organisk, dels akkvisitivt med opkøbet af Erik Møller Arkitekter i foråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141