23948sdkhjf

SHL-byggeri skal sælge luksusvillaer i Kina

Feng Shui-filosofien er udgangspunktet for nyt skulpturelt galleri, som opføres vest for Guangzhou.
Med Schmidt Hammer Lassen som arkitekt er spaden netop stukket i jorden til et 3.160 kvadratmeter stort galleri i det bjergrige område af GaoYao, 100 km vest for Guangzhou.

Byggeriet, der ligger på kanten af en dæmning midt i en sø, vil fungere som en pavillon for udvikling og salg af eksklusive villaer ved foden af det nærliggende bjerg. Besøgende vil tilgå galleriet via en smal gangbro.

Det skulpturelle projekt er designet i samarbejde med en Feng Shui Master for at respektere indgangsvinkler og placering på sitet. Drees & Sommer er rådgivende ingeniør, mens Thomas Chow Architects er tilknyttet som lokal arkitekt.

Designkonceptet har til formål at optimere udsigten til de omkringliggende bjerge, himmel og vand. De forskellige rum forbindes i forhold til ændringen i vandniveauet, hvilket gør bygningen til en integreret del af søen, med terrasser som strækker sig ud fra det indre som panoramiske rum. Indeni er rummet helt frit for søjler, og alle konstruktioner er skjult i ydervægge og glaserede panoramavinduer.

- Organiseringen af bygningen er klar og enkel. Bygningen er opdelt i de vigtigste funktioner - en stor kunstlobby, en salgssuite og en lounge. Rummene forbindes i en lineær progression gennem pavillonen, hvor alle rum har forskellige relationer og udsigt til omgivelserne. Tagets overflade bliver til en femte facade og giver pavillonen et forskelligt udseende hele vejen rundt, skriver Schmidt Hammer Lassen i en pressemeddelelse.

Byggeriet forventes afsluttet i begyndelsen af 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156