23948sdkhjf

Caverion ansætter ny chef til de større projekter

Henter erfaren ventilationschef til ny projektorganisation.
Caverion A/S har ansat Dorthe Hougaard som chef for ventilationsafdelingen for større projekter.

Dorthe Hougaard er uddannet teknisk assistent og har gennem sin karriere arbejdet sig op som projektleder og projektchef inden for ventilation i forskellige virksomheder.

Hos Caverion skal Dorthe Hougaard arbejde med store ventilationsopgaver og teknikentrepriser. Opgaver, som den erfarne ventilationsekspert ser frem til at komme i gang med.

- Caverion har udmeldt en ambitiøs strategi, og de har udvist vilje til udvikling. Projektafdelingen har gennemgået en omstrukturering med formålet at styrke alle faggrupper. Jeg er kommet ind i en organisation, som er på en fast kurs, og som nu er på plads. Vi er klar til at udføre de helt store og komplekse opgaver. Nu skal vi i gang med at ansætte flere projektledere, for vi får rigtig travlt, siger Dorthe Hougaard.

Livscyklusløsninger er fremtiden
Caverion i Danmark blev fra årsskiftet lagt sammen med Caverion i Norge og de to landes organisationer udgør nu én division.

I Danmark har Caverion flere end 1.000 ansatte og en omsætning på godt en milliard kroner. Omdrejningspunktet for Caverion-koncernen er livscyklusløsninger til bygninger og industri.

- Det bliver spændende at arbejde med livscyklusløsninger og OPP-aftaler, hvor man tænker drift og service ind i langvarige aftaler. Ofte går man meget op i pris, men her er kvaliteten også en afgørende faktor, fordi det på sigt kan være billigere at vælge en dyrere løsning i anlægsfasen. Det er helt sikkert en meget spændende måde at bygge på, siger Dorthe Hougaard.

Hun har arbejdet med ventilation siden 1987, og ansættelser hos blandt andre Bravida, Semco og Brøndum har givet hende den faglige ballast og indsigt, der skal til for at lede Caverions projektafdeling.

- Udviklingen i branchen er motiveret af de stramme energikrav til byggeri i dag, og vores ventilationsløsninger skal leve op til disse standarder. Vi skal hele tiden udvikle vores løsninger. Desuden skal vi være de bedste til byggeprocessen. Det er her man skaber de bedste oplevelser for både kunder, aktionærer og medarbejdere, siger Dorthe Hougaard.

Vil være branchens bedste arbejdsplads
Caverion arbejder på at blive branchens bedste arbejdsplads, og der gøres en stor indsats for at skabe gode rammer og udviklingsmuligheder for medarbejdere.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at opbygge og udvikle denne projektafdeling. Jeg har altid haft stor glæde af at arbejde sammen med dygtige og engagerede medarbejdere, og jeg glæder mig til at gå i gang med at finde de rette personer. Jeg vil arbejde på, at vi kan blive en gruppe af både erfarne projektledere og tegnestuemedarbejdere samt mange nye medarbejdere, som har lyst at udvikle sig i ventilationsbranchen og være med til at bygge Danmark, siger Dorthe Hougaard.

Dorthe Hougaard er 50 år, gift og mor til tre store drenge, som alle dyrker sport på højt plan. Derfor går det meste af fritiden med at køre landet rundt med dem. Familien bor i Jordrup, og det er herfra det jyske og fynske entreprisemarked skal dækkes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095