23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen firedobler sit resultat

Vækst på Sjælland og et succesfuldt udviklingsprojekt i Odense driver udviklingen.
Der er godt gang i hjulene hos entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S.

I 2014 omsatte virksomheden for lige under 400 millioner kroner og gik ud af året med et overskud på knap otte milioner kroner. I 2015 har omsætningen til sammenligning rundet den halve milliard, og årsresultatet lander på 31 millioner kroner.

En fremgang på 23 millioner kroner og et resultat, som virksomheden betragter som "meget tilfredsstillende".

Administrerende direktør, Allan Nielsen, fortæller til Licitationen - Byggeriets Dagblad , at virksomhedens aktiviteter på Sjælland har bidraget med omkring 60 procent af den samlede omsætning, og desuden er de aktiviteter, som ligger i Odense Bygningsservice, gået pænt frem.

Han forventer ikke at fastholde niveauet i indtjeningen i 2016, idet der ikke er de samme udviklingsgevinster som i 2015, hvor omdannelsen af Odense Offentlige Slagtehuse har løftet resultatet betydeligt.

Skjøde købte ejendommen af Odense Kommune for 15 millioner kroner og den efterfølgende omdannelse til boliger og detailhandel har ifølge Fyens.dk bidraget med 15 millioner kroner til resultatet alene i 2015.

Oprustning baner vej for yderligere vækst
Tre nøglemedarbejdere blev i efteråret blevet indlemmet i ejerkredsen, hvor direktion og bestyrelse også blev udvidet med henholdsvis Lars Friis Christensen og Henrik Enegaard Skaanderup.

- Jeg føler mig forholdsvist sikker på, at vi runder 600 millioner kroner i omsætning i 2016. Når man vokser så meget, er det vigtigt at styrke ledelsen. Har du ikke den fornødne ledelseskapacitet, kan du heller ikke træffe de rigtige beslutninger, sagde administrerende direktør Allan Nielsen til Building Supply ved en lejlighed.

Udsigten til fortsat vækst har desuden fået Skjøde til at investere i nyt domicil i Odense, hvor man forventer at være klar til indflytning sidst på året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079