23948sdkhjf

Populært københavnerhotel renoveres

Zleep Hotel Copenhagen City skal have renoveret værelser og fællesfaciliteter for cirka 14 mio. kroner kroner i en fire etapers proces. Bag renoveringsarbejderne står Alekto A/S
Zleep Hotels renoverer nu sit københavnerhotel på Vesterbro tæt på hovedbanegården.

Foruden bygningens 75 værelser fordelt på fem etager skal hotellets stueetage renoveres. I alt er der tale om cirka 2.300 kvm.

I stueetagen planlægges det at receptionen moderniseres og der skabes et hyggeligt loungeområde, hvor gæster fra nær og fjern kan nyde en kop kaffe eller en øl.

Zleep Hotels har desuden i sinde at indgå et samarbejde med en tredjepart om at forvandle det, der tidligere var morgenmadsrestaurant, til en café, hvor det fortsat vil være muligt for hotellets gæster at nyde dagens første måltid.

- Vi er i forhandlinger i øjeblikket, siger Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Renoveringen af hotellet løber op i godt 14 mio. kroner og vil forløbe i fire etaper, da det er prioriteret, at nogle af værelserne skal kunne bebos af gæster undervejs, fortæller han. Det er Alekto A/S, der er valgt til at stå for arbejderne. Første etape gik i gang lige inden påske og vil løbe indtil efteråret.

Helt færdige med renoveringen håber Zleep Hotels at være om halvandet års tid.

- Zleep Hotel Copenhagen City ligger midt i Københavns største hoteldistrikt, som har været under forvandling igennem mere end 10 år. Hotellerne på Vesterbro bliver mere og mere trendy og tiltrækker flere og flere kunder. Det vil Zleep også være med til at påvirke på en positiv og interessant måde. Zleep Hotel Copenhagen City bliver et rigtig cool hotel, som vil være med til at løfte Zleep og markedet for os, siger Peter Haaber og fortsætter:

- I dag vender vi nærmest ryggen mod Istedgade, men når vi har fået åbnet facaden, vil hotellet blive en mere synlig del af gaden. Ikke mindst håber vi at kunne tiltrække flere kunder til en spændende café og kaffebar.

Flere gæster skaber behovet
Zleep Hotel Copenhagen City havde en belægning på over 80 procent i 2015 og det forventes, at belægningen vokser yderligere i 2016.

- Vi forventer en stor stigning i belægningen over de næste par år. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores gæster et komplet produkt, når de benytter vores hotel. Værelserne bliver klassiske og enkle i respekt for bygningen. Desuden får vi en bar og lounge, hvor planen er at skabe et rigtigt Vesterbro-miljø, hvor turisterne vil lære og opleve, hvad ordet ”hygge” står for i Danmark. Døren kommer til at stå åben for alle, supplerer Manuela Iorga, hotelchef på Zleep Hotel Copenhagen City.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094