23948sdkhjf

Spaden er sat i jorden til hotel på Markedspladsen i Hillerød

Glæden var ekstra stor, da blandt andre direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn, bygherre Michael Sheikh og Hillerøds borgmester, Kirsten Jensen, onsdag den 8. december endelig kunne tage første spadestik til det kommende hotelbyggeri på markedspladsen i Hillerød. Det skriver parterne i en pressemeddelelse. 

For som Michael Bruhn pointerede i sin tale, har hotelprojektet krævet et vist tilløb. Et tilløb blandt andet forårsaget af arkæologiske udgravninger.

Hotellets 3.000 kvm bliver del af et 10.200 kvm stort projekt, der desuden vil inkludere en parkeringskælder og 50 lejligheder. Zleep Hotel Hillerød vil rumme lige godt 100 værelser fordelt på fire etager samt en reception med dertilhørende lounge, bar og morgenmadsområde.

Både Michael Bruhn og byens borgmester udtrykte under ceremonien tilfredshed ved nu endelig at kunne skyde projektet i gang. Samme glæde og overbevisning har Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels, der ligeledes deltog i ceremonien:

– Et voksende erhvervsliv, en god infrastruktur og byens kontinuerlige vækst gør i mine øjne Hillerød til Nordsjællands industrielle centrum, og et centrum som dette, har brug for gode overnatningsmuligheder. Derfor glæder det mig, at første spadestik nu er taget, og jeg ser samtidig frem til at følge med i byggeprocessen og til at fortsætte det gode samarbejde med blandt andre PFA Ejendomme og Momentum Plus, sagde hotel-direktøren ifølge pressemeddelelsen.

Hotellet åbner efter planen medio 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125