23948sdkhjf

Polsk firma bøjer sig for blokade

Efter en uges blokade må et polsk byggefirma bøje sig i støvet og aftale overeenskomst med 3F.
Nyhedsbrevet 3F kan berette, at det polske byggefirma, der arbejder på Frank Quistgaard Holsts millionbyggeri i det sjællandske, nu har overgivet sig og aftalt overenskomst med 3F. Det sker efter en uges blokade.

Det er virksomheden A-Plus, der bygger 28 lejligheder i Rødovre for mangemillionæren. Virksomheden har haft polske ansatte til 80 kr. i timen.

Faglig sekretær Flemming Hansen fra 3F Bygge, Jord & Miljø i København har i flere måneder kæmpet med A-Plus. Nu har en uges blokade gjort udslaget. Blokaden medførte blandt andet, at A-Plus ikke kunne få leveret materialer til byggeriet i Rødovre.

- Det her er første skridt. Nu skal vi sørge for, at aftalen bliver overholdt. Derfor bliver den næste opgave også at få de omkring 20 mand hos A-Plus til at melde sig ind. Så vi kan hjælpe dem med at få overenskomsten overholdt. De skal også være med til at betale for, at vi kan sikre gode vilkår til bygningsarbejdere i vores overenskomster, siger Flemming Hansen til Nyhedsbrevet om blokaden og den indgåede overenskomst.

Kilde: Nyhedsbrevet 3F

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093