23948sdkhjf

Kom ind bag hegnet til Københavns største byggepladser

Konferencen Nordic BIM Academy har flere spændende byggepladsbesøg på programmet.
Når Nordens hidtil største konference om OpenBIM afholdes til november, får deltagerne en mulighed for at se komme helt tæt på nogle Københavns mest interessante byggeprojekter.

Det er det spektakulære Axel Towers på Rådhuspladsen, Bryghusprojektet, Blox, ved Frederiksholms Kanal og Amager Ressourcecenter med den ikoniske skibakke på Amager, der undtagelsesvist åbner portene på konferencens åbningsdag. Hertil kommer muligheden for at få en rundvisning på Hotel Bella Sky, hvor konferencen afholdes.

- Uanset hvor sjovt det er at jonglere med data, så er det ude i virkeligheden, at de her byggerier skal op at stå. Det giver også et andet perspektiv på, hvorfor vi skal bruge BIM i byggebranchen, siger Thomas Graabæk fra BIM Equity, der arrangerer Nordic BIM Academy i samarbejde med Buildingsmart og Nohr-Con.

Omdrejningspunkt for konferencen er at udbrede kendskabet til det åbne filformat OpenBIM, som Buildingsmart har udviklet. En lang række internationale oplægsholdere giver eksempler på, hvordan man arbejder med digitalt byggeri på højeste niveau i Japan, Storbritannien, Australien, Ungarn og Skandinavien. Desuden afvikles konkurrencen Build CPH Live , hvor de deltagende skal designe et BIM-projekt i løbet af 48 timer.

Nordic BIM Academy har også netop sat navn på sin konferencier, og det bliver tv-personligheden Emil Thorup, der skal styre deltagerne gennem programmet i løbet af de tre dage.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109