23948sdkhjf

Nyt domicil skal gøre Sweco mere attraktiv

Sweco stak torsdag den 22. september spaden i jorden til sit nye hovedkontor i Ørestad City.

Den 29-årige projektleder Kristoffer Bjerg Sørensen fra Sweco, der tidligere på året vandt titlen som ”Young Professional of the Year”, var udvalgt til at tage første spadestik til byggeriet. Han fik hjælp af Skanskas administrerende direktør Peter Nymann.

Ifølge Swecos administrerende direktør i Danmark, John Chubb, skal det nye domicil blandt andet bidrage til at rekruttere nye medarbejdere og styrke det internationale samarbejde.

Disse intentioner støttes af såvel arkitekturen som af domicilets placering tæt på metro, lufthavn og motorvej samt Øresundsbroen, der forbinder 800 medarbejdere Sweco Danmark med 1.000 kolleger på Swecos kontor i Malmø.

Hos Skanska, der har udviklet Swecos nye hovedkontor, er administrerende direktør Peter Nymann både glad for og stolt over, at man nu er så langt i processen, at byggeriet begynder at tage fysisk form. Han fremhæver, at det ikke blot er Sweco, der bygger nyt i Ørestad lige nu. Generelt er der stor aktivitet med både erhvervs- og boligbyggeri, og Peter Nymann forventer sig meget af udviklingen de kommende år.

Bygningen er tegnet af Holcher Norberg Architecture and Planning, der har designet de cirka 11.500 kvadratmeter specielt målrettet netop de aktiviteter, behov og krav til fleksibilitet, der kendetegner fremtidens rådgivningsvirksomheder.

Domicilet bliver det første hus af to søsterbygninger, hvoraf den nordligste opføres som Sweco Danmarks domicil. Den anden bygning, som ligeledes kan rumme en eller flere virksomheder, forventes påbegyndt et til to år senere.
Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125