23948sdkhjf

Strøjer Tegl etablerer nyt selskab

Et nyt salgsselskab skal sørge for, at Strøjer Tegl kan følge med udviklingen og brugen af facadesystemer udviklet i tegl ved at rådgive alt fra arkitekter og entreprenører til bygherrer om produktets mange anvendelsesmuligheder.

- Når vi sælger mursten, har vi tusind års historie til at forklare brugen og sammenhængen for os. Det gælder ikke, når vi præsenterer nye produkter. Så der vil vi meget gerne tilbyde rådgivning i, hvordan produkterne skal hænges op og bruges, siger Flemming Rasmussen, direktør i Strøjer Tegl.

Et andet sparringsniveau

Han håber, at Strøjer Tegl Systems – som er navnet på det nye salgsselskab – kan være medvirkende til, at tegl udbredes på tværs af alle byggesystemer. Idealistisk set for at ”fastholde vores kulturhistorie inden for byggeriet” – men naturligvis også fordi, Strøjer-koncernen ser en fornuftig forretningsmulighed i at sælge tegl til flere områder af byggeriet.

- Vi har kun set starten på den energirenovering, der forestår af den eksisterende boligmasse. Vi ser det derfor som en strategisk mulighed, at vi kan tilbyde noget, der kan være med til at opkvalificere den eksisterende boligmasse til de krav, der findes nu og som kommer i fremtiden, siger Flemming Rasmussen.

Læs hele artiklen om Strøjer Tegls nye salgsselskab i Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093